Zwangerschap

 

Zwanger & Yoga in Heiloo

 

Zwanger zijn is een bijzondere tijd in je leven. Fysiek verandert er veel tijdens de zwangerschap. Je gewicht neemt toe, je houding en manier van ademen veranderen door het dragen van je kindje. Bovendien word je je meer en meer bewust van het kleine wezentje. Ook verandert er vaak veel op het gebied van wonen en werk.

 

Tijdens de yoga lessen staat de beleving van de zwangerschap centraal. De oefeningen houden je lichaam soepel en vitaal en je leert je adem te gebruiken om bewust te ontspannen. Een belangrijke leidraad in de lessen is om uit je hoofd te komen en je aandacht naar je buik te brengen. Een moment van rust, ontspanning en kracht.

 

Als fysiotherapeut heb ik jarenlang zwangere vrouwen (pré- en postpartum) behandeld. Deze kennis integreer ik in de lessen.

 

Heb je interesse in de Zwanger & Yoga les en wil je weten waar en hoe laat deze gegeven wordt? Bekijk dan het lesrooster.

Het kan zijn dat je de rittenkaart vergoed krijgt vanuit je zorgverzekering. Ik ben aangesloten bij de Yoga Vereniging Nederland. 

 

Heb je interesse in een zwangerschapsmassage? Op de pagina massage vind je hier meer informatie over.